Μαρτίνς: “Ευρωπαϊκός τίτλος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη” (vid)

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για το "τρελό" όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στο novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη δεκαετία που συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο διοικητικό θώκο του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός φανέρωσε τη μεγάλη επιθυμία του ηγέτη της ΠΑΕ να φέρει στον Πειραιά έναν ευρωπαϊκό τίτλο, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Για τα επόμενα δέκα χρόνια εύχομαι στον κύριο Μαρινάκη να κερδίσει όσους τίτλους έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής. Είναι η μεγάλη του φιλοδοξία να προσθέτει τίτλους στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το μεγάλο του όνειρο είναι ο Ουμπιακός να διακριθεί στην Ευρώπη κερδίζοντας έναν τίτλο. Θέλω να του ευχηθώ να τα καταφέρει, είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στο παρελθόν και το θέλουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας. Προσπαθώ από την πλευρά μου να πετύχουμε μια διάκριση στην Ευρώπη!”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Μαρτίνς και τις ατάκες για Βαλμπουενά και το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο video! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.