Άρης: Δίχως Κόρχουτ και Σούντγκρεν η αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ

Δύο απουσίες λόγω ενοχλήσεων που ταλαιπωρούν τους δύο ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αθήνα για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21.30)

Η δεύτερη νίκη στα πλέι οφ είναι ο βασικός στόχος του Μίκαελ Ένινγκ και των ποδοσφαιριστών του στη αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (21.30). Μια αναμέτρηση μ’ επιπλέον ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες θ’ αναμετρηθούν εκ νέου στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε το πρωί στο “Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο” με τον Γερμανό τεχνικό και τους συνεργάτες του να δουλεύουν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες σε τακτική και πρόσωπα. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Κόρχουτ, Σούντγκρεν λόγω ενοχλήσεων … 

Αναλυτικά οι επιλογές του κ. Ένινγκ: Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Ιντέγε, Φραν Βέλεζ, Ούγκο Σόουζα, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.