Ολυμπιακός: Έτσι “όργωσε” το γήπεδο ο Καμαρά!

Δείτε την απεικόνιση της απίθανης εμφάνισης του Μαντί Καμαρά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε απέναντι στον Άρη μια υπερηχητική εμφάνιση που επανέφερε το ονοματεπώνυμο του στο προσκήνιο με εντυπωσιακό τρόπο. Στο τελικό 3-1 επί των “κίτρινων” ο μέσος από τη Γουινέα είχε δύο γκολ και μία ασίστ. Οκ, εδώ θα μπορούσε να τελειώνει το συγκεκριμένο άρθρο, γιατί η αυτή η στατιστική εικόνα τα λέει όλα! Όμως μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληθωρικότητα των κινήσεων του Καμαρά απέναντι στους Θεσσαλονικείς στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τα highlights του Ολυμπιακός – Άρης (3-1)

Ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε για ακόμα ένα ματς να τοποθετήσει τον Καμαρά μπροστά από τους Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη στο καθιερωμένο 4-3-3, αυξάνοντας την πίεση προς την περιοχή του Άρη, με έναν αεικίνητο παίκτη στην καρδιά της μεσαίας γραμμής του αντιπάλου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την εντολή αρχικά να καλύψει την περιοχή μπροστά από Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκη και να πατάει ως την περιοχή του Κουέστα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καμαρά: «Χάρη στον Ολυμπιακό ξέρουν το όνομα μου»

Η επιτυχημένη εξέλιξη της αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό έφερε αρκετές αλλαγές στο σχήμα κι έτσι ο Μαρτίνς, αφού είχε ρίξει στο ματς τον Φορτούνη, έδωσε εντολή στον Καμαρά να δραστηριοποιηθεί κυρίως στα αριστερά της μεσαίας γραμμής για μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε ο παρακάτω… καμβάς! Είναι το “touch map” που εξασφαλίζει το novasports.gr και τα κανάλια Novasports για κάθε ποδοσφαιριστή από τη στατιστική υπηρεσία της Opta. Ο Καμαρά έχει καλύψει στο παιχνίδι με τον Άρη σχεδόν κάθε σημείο των 2/3 του φαληρικού γηπέδου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Καμαρά απογειώθηκε κι όμως πατάει στη Γη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.