Ενινγκ: “Ατομικά λάθη, δύο γκολ” (video)

Ο Μίχαελ Ενινγκ, ο Γερμανός τεχνικός του Αρη μετά την ήττα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στα δύο πρώτα γκολ και έστρεψε το ενδιαφέρον στα παιχνίδια με την ΑΕΚ

Στα ατομικά λάθη των παικτών του Αρη στα δύο πρώτα γκολ του Ολυμπιακό, στάθηκε ο Μίχαελ Ενινγκ μετά το τέλος του αγώνα στο “Γ.Καραϊσκάκης”. 

Ο Γερμανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αναφέρθηκε και στα παιχνίδια του Αρη με την ΑΕΚ που ακολουθούν, για τα play off και ο αγώνας ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. 

Στην αρχή είπε: “Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 20λεπτο λεπτά είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε ποδόσφαιρο. Μετά κάναμε ατομικά λάθη και σε ένα λεπτό δεχτήκαμε δύο γκολ. Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε ένα κάνουμε το καλύτερο, προσπαθούμε πάντα να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό κάναμε”. 

Πρόσθεσε: “Για μας είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε. Δεν συμφωνώ ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα. Τα δύο επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ (σ.σ.: το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στα play off και ο ημιτελικός Κυπέλλου) είναι σημαντικά για εμάς”. 

Συμπλήρωσε: “Τα δύο επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι σημαντικά. Επιστρέφουμε σήμερα και προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.