Ραντζέλοβιτς καλεί Τσούμιτς: “Σε περιμένω στον Ολυμπιακό” (video)

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και τον Νίκολα Τσούμιτς!

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ με αντίπαλο τον Άρη. Ο Σέρβος μέσος αποτέλεσε αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν, είχε τα σκαμπανεβάσματα του, αλλά στο τέλος της σεζόν το πρόσημο μοιάζει θετικό για τον ίδιο. Ο νεαρός Σέρβος επιχείρησε έναν απολογισμό της πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα λέγοντας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από αυτή τη σεζόν. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε παιχνίδια με ένα πολύ μεγάλο σύλλογο εκτός Σερβίας. Ξεχωρίζω τη συμμετοχή μου στο Champions League και ελπίζω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να προκριθούμε απέναντι στη Γουλβς. Είναι μια σπουδαία σεζόν, ελπίζω να συνεχίσω έτσι!”.

Σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Τσούμιτς, τον Σέρβο της Ραντνίτσκι που θα πάρει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό, ο Ραντζέλοβιτς είπε:

“Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι φίλος μου. Παίξαμε μαζί πριν από έναν χρόνο και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψε στον Ολυμπιακό και θα έρθει στην ομάδα. Κάνει μια σπουδαία σεζόν. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει και να παίξουμε μαζί”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στο video!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.