Ολυμπιακός: Τα πλέι οφ και το “τρικ” Μαρτίνς

Αυτή είναι η τακτική του Μαρτίνς για να διατηρήσει υψηλό το κίνητρο των παικτών του Ολυμπιακού!

Τα πλέι οφ της Super League ξεκίνησαν ονειρικά για τον Ολυμπιακό με το δεύτερο διπλό της σεζόν μέσα στην Τούμπα. Στο πρώτο ματς μετά την τρίμηνη αποχή, οι παίκτες του Μαρτίνς παρουσιάστηκαν φρέσκοι – τουλάχιστον πιο φρέσκοι από εκείνους του ΠΑΟΚ – και πανηγύρισαν τη νίκη που τους φέρνει 17 βαθμούς μπροστά από τον εν ενεργεία πρωταθλητή! Μιλάμε για διαφορά ενός… στρέμματος, που δύσκολα θα καλυφθεί στην κατά τ’ άλλα αμφίρροπη κούρσα των πλέι οφ. Οι ομάδες που συμμετέχουν έχουν κίνητρο και στόχους και τα ματς που απομένουν θα είναι δύσκολα για όλους. Κάπου εδώ έρχεται το “τρικ” του Πέδρο Μαρτίνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Αυτός είναι ο πραγματικός MVP της Τούμπας!

Το “πορτογαλικό” mind game

Ο άνθρωπος που δίδαξε τα mind games στη σύγχρονη ποδοσφαιρική εποχή δεν είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής κατάφερνε με συμπεριφορές και εκφράσεις να δώσει κίνητρο στους παίκτες του ή να “πικάρει” τους αντιπάλους προς όφελος της ομάδας του. Κάτι ανάλογο επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς. Το αφήγημα του Μαρτίνς μετά το διπλό στην Τούμπα περιέχει το στόχο του αήττητου πρωταθλήματος! Οι παίκτες του έχουν ακόμα εννέα ματς για να φτάσουν στον πολύ δύσκολο στόχο και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι.

Φαντάζει αχόρταγος αλλά έχει τους λόγους του

Στις δηλώσεις του στο Novasports.gr, ο Μαρτίνς ανέφερε πως τον ενδιαφέρει εξίσου με το αήττητο πρωτάθλημα και το να πρωτεύσουν οι παίκτες του στις κατηγορίες της καλύτερης άμυνας και επίθεσης. Με λίγα λόγια έδωσε το σύνθημα πως “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”. Είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Προφανώς και δεν θα ανεχτεί χαλάρωση λόγω της μεγάλης διαφοράς, ενώ ξεκαθάρισε πως η έντονη μεταγραφολογία δεν θα πρέπει να απασχολεί το ποδοσφαιρικό σύνολο, αλλά μόνο τη διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Ελ Αραμπί στο Novasports για τη μεταγραφολογία και τον Βαλμπουενά

Το μονοπάτι προς τη Γουλβς

Σε μια σεζόν που έχει στιγματιστεί από την πανδημία και παραμένει ρευστή, αυτό είναι το μονοπάτι προς τον επαναληπτικό με τη Γουλβς στα μέσα του Αυγούστου. Μετά το φινάλε των πλέι οφ, αν όλα πάνε καλά, στα μέσα του Ιουλίου, θα υπάρχει περιθώριο ενός περίπου μήνα για το παιχνίδι της φάσης των “16” του Europa League με τη Γουλβς. Είναι ακόμα άγνωστο αν θα πραγματοποιθεί προετοιμασία εκτός Ελλάδας, αν και για την ώρα το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Πάντως οι παίκτες δεν θα χαλαρώσουν με νέα άδεια, οπότε μιλάμε για ένα συνεχόμενο δίμηνο, στο οποίο ο Μαρτίνς θα πρέπει να βρίσκει παρόμοιους τρόπους για να κρατάει το κίνητρο τους ζωντανό και το ρυθμό συνεχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.