Ολυμπιακός: Ο Σολδάνο δεν “χωράει” στο ρόστερ

Η παραμονή του Σολδάνο στην Αργεντινή φαντάζει για όλες τις πλευρές η καλύτερη εξέλιξη.

Όταν ο Φράνκο Σολδάνο έκανε ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στις 23 Ιανουαρίου του 2019 σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη, περίμενε πως 1,5 χρόνο μετά θα είχε “ριζώσει” στην Ευρώπη μέσω του Ολυμπιακού. Ωστόσο η μετάβαση του Σολδάνο από το ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής και την Ουνιόν Σάντα Φε, στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό δεν στέφθηκε από επιτυχία. Ο Σολδάνο έλαμψε μόνο σε ένα ματς κυπέλλου με τη Λαμία, στο οποίο οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς στο υπόλοιπο της σεζόν και κυρίως στην περίοδο της προετοιμασίας. 

Ο δανεισμός στην Μπόκα Τζούνιορς απεναντίας ήταν επιτυχημένος σε γενικές γραμμές. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για την παραμονή του Σολδάνο στους “Χεινέσες” και έκρυψε τις αδυναμίες της παρουσίας του εκεί. Ο προγραμματισμός του ιστορικού συλλόγου τον εμπεριέχει για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με μέσα από την Αργεντινή, η Μπόκα διαπραγματεύεται νέο δανεισμό με τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη λύση μοιάζει με την καλύτερη επιλογή για όλες τις πλευρές. Ο Σολδάνο αρχικά θα έχει στη διάθεση του ακόμα μια σεζόν για να πείσει την Μπόκα ή άλλο σύλλογο να τον αποκτήσει ή ακόμα να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Η Μπόκα έχει έναν παίκτη “έτοιμο” στο ρόστερ της που έχει δεθεί με το υπόλοιπο σύνολο και δεν ξεκινάει από το μηδέν για τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός περιμένει τα σπουδαία από τον Σολδάνο με την οψιον του να βρίσκεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Η παραμονή του σε μια ομάδα στην οποία έχει ενεργό ρόλο, μόνο καλό κάνει σε όλες τις πλευρές. Ούτως ή άλλως θα ήταν πολύ δύσκολο να βρει χώρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώςο Ελ Αραμπί είναι το πρώτο βιολί και ο Χασάν (ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει) είναι μια λύση πολυτελείας στον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.