Βέρντε: «Επιτηδευμένη η επιστροφή, λες και ήταν… φιλικό με Παναθηναϊκό»

Για την επάνοδο στην αγωνιστική δράση μίλησε ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ.

Ο Ντανιέλε Βέρντε παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό «Il Romanista», στεκόμενος στο πως του φάνηκε το ντέρμπι στην πρεμιέρα των πλέι οφ, απέναντι στον Παναθηναϊκό και στην επανεκκίνηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος: «Πρέπει να πω ότι ήταν δύσκολα χωρίς ποδόσφαιρο όλο αυτό το καιρό. Η σκέψη της επιστροφής στη δράση μου έδινε ώθηση κάθε μέρα. Αλλά πιστεύω ότι με όλα όσα έχουν γίνει με την πανδημία, η τελική επιστροφής στη δράση ήταν κατά κάποιον τρόπο επιτηδευμένη».

Για το τι περιλαμβάνει το πρωτόκολλο αντιμετώπισης του ιού στην Ελλάδα: «Φτάσαμε στο γήπεδο με το πούλμαν της ομάδας και φορούσαμε όλοι μάσκες. Στα αποδυτήρια κρατάμε αποστάσεις και στον πάγκο καθόμαστε με ένα μέτρο απόσταση. Στον αγωνιστικό χώρο είναι περίεργο γιατί δεν μπορεί να αγκαλιαστείς με τους συμπαίκτες σου μετά από ένα γκολ. Οπως και στην Ιταλία, έτσι και εδώ, αν μια ομάδα έχει κρούσμα τα πάντα παγώνουν και μπαίνεις σε καραντίνα».

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: «Η πρώτη εντύπωση ήταν άσχημη. Οσον αφορά στην ατμόσφαιρα και τον ρυθμό του αγώνα, ήταν σα να παίζουμε φιλικό. Ειδικά στα πρώτα λεπτά ήταν πολύ παράξενο να πρέπει να έρχεσαι σε επαφή με τους αντιπάλους σου. Δεν νιώθουν τόσο ασφαλής όσο όταν είσαι με τους συμπαίκτες σου. Οταν όμως καταλαβαίνεις πως πρέπει να γυρίσεις τον… διακόπτη και να συγκεντρωθείς, το παιχνίδι αποκτά ρυθμό. Θα πρέπει να το συνηθίσουμε για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το πως είναι να παίζει ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο. Παίζω για τον κόσμο. Αισθανόμενος την ζεστασιά και την ώθηση που σου δίνει ο κόσμος στην κερκίδα, νιώθω ότι μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω. Ετσι, το θέαμα έχει επηρεαστεί. Δεν έχει νόημα για εμένα για να παίζουμε χωρίς κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.