Παναθηναϊκός: Απαντάει ο Αλαφούζος στον Γιαννακόπουλο

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αφορούν τον Γιάννη Αλαφούζο, αναμένεται να απαντηθούν από τους Πράσινους. 

Όσα ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και αφορούν την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο, αναμένεται να απαντηθούν από τους Πράσινους. 

Η διοίκηση του Τριφυλλιού είναι ήδη ενήμερη για όσα έχουν ειπωθεί και μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να υπάρξει σχετική τοποθέτηση – απάντηση για όλα όσα αναφέρθηκαν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε κάνει με τον Γιάννη Αλαφούζο, κατηγόρησε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το θέμα του Βοτανικού, αλλά και για “διαρροή” όσων ειπώθηκαν μεταξύ τους. 

“Βλέποντας ότι το PAO Alive δεν πάει καλά, τον Βοτανικό και την κατρακύλα του ποδοσφαίρου, κι έχοντας στο μυαλό μου τη συζήτηση με τον Γιάννη Αλαφούζο για μπάτζετ στα τάρταρα για να αποπληρωθούν τα χρέη που δημιούργησε ο ίδιος. Η απόφασή μου ήταν να πάμε 50-50 με τον Γιάννη Αλαφούζο στο όλο πρότζεκτ του Βοτανικού. Η απάντησή του ήταν η εξής “δεν πιστεύω ότι θα γίνει ο Βοτανικός, αλλά και να γίνει, θα χρειαστούν πολλά χρήματα, τα οποία δεν είμαι σε θέση να τα βάλω”, είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.