ΑΕΛ – Αστέρας Τρ: Πρώτη νίκη και πρώτη θέση για τους Αρκάδες (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με σκορ 2-1 της ΑΕΛ, σημείωσε την πρώτη του νίκη φέτος κόντρα στους «βυσσινί» κι ανέβηκε στην κορυφή των play out

Με το δεξί άρχισε τη διαδικασία των play out ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας εκτός έδρας της ΑΕΛ με 2-1. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν είχε πανηγυρίσει στις δύο αναμετρήσεις της κανονικής διάρκειας 

Δείτε τα highlights του ματς

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δυσκολεύθηκαν να ανεβάσουν  ρυθμό επιστρέφοντας από αγωνιστική απραξία ενενήντα οκτώ ημερών. 

Χαμηλός ρυθμός, με δύο γκολ σε πέντε λεπτά
Η ΑΕΛ πάντως ήταν εκείνη που δημιούργησε τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Ο Τόρζε εκτέλεσε φάουλ, ο Μόρας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά το πλασέ που έκανε έφυγε εκτός εστίας στο 11ο λεπτό, ενώ στο 31ο το διαγώνιο σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς έφυγε χαμηλά εκτός εστίας.

Ο Γρηγορίου υποχρεώθηκε να κάνει την πρώτη του αναγκαστική αλλαγή ένα λεπτό αργότερα, λόγω μυϊκού προβλήματος του Μόρα στο μηρό, περνώντας στο ματς το Ζίζιτς. 

Ο Αστέρας είχε δυσκολία στη δημιουργία και η ΑΕΛ κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 43ο λεπτό με κοντινό γυριστό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ, που έφτασε τα εννέα τέρματα, εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία απομάκρυνσης των Αρκάδων σε εκτέλεση κόρνερ του Τόρζε.

Δείτε το τέρμα με το οποίο προηγήθηκε η ΑΕΛ

Από αδυναμία του Κρίστινσον και των αμυντικών του ήρθε και το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Αστέρας Τρίπολης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μπαράλες ανετράπη από τον Μούζεκ, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. 

Η εκτέλεση του Χερόνιμο Μπαράλες για το 1-1 του Αστέρα

Βελτιωμένος ο Αστέρας
Ο Αστέρας ήταν σαφώς βελτιωμένος από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, εν αντιθέσει με την ΑΕΛ που έδειξε επηρεασμένη από τον ψυχολογικό αιφνιδιασμό της γρήγορης ισοφάρισης. 

Ο Λούις Φερνάντεθ στο 55ο λεπτό πέτυχε το ωραιότερο τέρμα της αναμέτρησης, με εκτέλεση φάουλ, δίνοντας ξεκάθαρο αέρα υπεροχής στην ομάδα του, ο οποίος είχε σαφή επιρροή στην εικόνα της. Ο Ισπανός όμως στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε από το ματς.

Η φανταστική εκτέλεση φάουλ του Λ. Φερνάντεθ

Ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο 3-1 στο 86ο λεπτό, το σουτ του Μπόρχα Φερνάντεθ όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Κρίστινσον. 

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μπούστος ανησύχησε τον Παπαδόπουλο, έφυγε όμως εκτός εστίας και ο Αστέρας απέφυγε τον κίνδυνο του τέλους για να οριστικοποιήσει τη νίκη. 

Με την πρώτη του νίκη στα play out ο Αστέρας πέρασε στην πρώτη θέση της κατάταξης με έναν βαθμό περισσότερο από τον Ατρόμητο, αλλά και παιχνίδι παραπάνω, καθώς αυτό με την Ξάνθη για την ομάδα του Περιστερίου έχει αναβληθεί.  

Τα τρία γκολ της αναμέτρησης 

ΑΕΛ: Κρίστινσον – Μπέρτος, Μιχαήλ, Μόρας (32’ Ζίζιτς), Μούζεκ (70’ Στελιάνο) – Σετσέροβιτς (70’ Μπούστος), Αλί Γκαζάλ (58’ Ηλιάδης) – Τόρζε, Μιλοσάβλιεβιτς, Βινίσιους – Πινακάς (58’ Ασούμπρε) (Προπονητής Μ. Γρηγορίου)
Αστέρας Τρ: Παπαδόπουλος – Κότσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής – Βαλιέντε, Μουνάφο (84’ Μπ. Φερνάντεθ) – Ντέλετιτς (61’ Ριέρα), Λ. Φερνάντεθ (68’ Κρεσπί), Μ. Φερνάντεθ (61’ Σίτο) – Μπαράλες (84’ Χαουρέγκι) (Προπονητής M. Ράσταβατς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.