Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με το τριφύλλι στο στήθος! (vid)

Δείτε στο αποκλειστικό βίντεο  του novasports.gr τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με τα προπονητικά ρούχα του Παναθηναϊκού. Τί λέτε; Του πάνε; Η διοίκηση των πράσινων του έχει καταθέσει πρόταση! Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από την προηγούμενη Δευτέρα προπονείται στο Κορωπί ύστερα από σχετική άδεια που ζήτησε από τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Άλλωστε είναι σε μια περίοδο όπου αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr αυτός δεν είναι και ο μόνος λόγος που βρίσκεται καθημερινά στο Γεώργιος Καλαφάτης.

Με δεδομένο το βαρύ ιατρικό παρελθόν του ποδοσφαιριστή αλλά και με βάση το γεγονός ότι είναι στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, η διοίκηση του Παναθηναϊκού του έχει κάνει ανοιχτή πρόταση ύψους 200.000 ευρώ ετησίως για μια συνεργασία η οποία στην παρούσα χρονική στιγμή μοιάζει να είναι win-win. 

Δίνεται έτσι η δυνατότητα στον έμπειρο διεθνή στόπερ να κάνει το restart που αναζητεί στην καριέρα του σε μια ομάδα που μπορεί να του το προσφέρει αυτό και να βοηθηθεί τόσο ο ίδιος, αλλά και να μπει ένα σημαντικό ακόμα γρανάζι στην πράσινη ομάδα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπορεί να αγωνιστεί  και έχει αγωνιστεί  στο παρελθόν και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως δεξί μπακ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αρχικά δε φαίνεται να είναι αρνητικός να μπει σε διαπραγματεύσεις και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά με βάση τα προηγούμενα συμβόλαια που είχε, αρχικά αναζητεί ένα ακριβότερο συμβόλαιο. Ωστόσο και η  προοπτική του Παναθηναϊκού ο οποίος του χρόνου θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη είναι μια πρόταση που τον δελεάζει. Στο χέρι του είναι να αποφασίσει τί θα κάνει στο μέλλον και για την ώρα, το να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού φαίνεται να είναι  στο 50-50!

Για την  ώρα, εσείς μπορείτε να δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του novasports.gr με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και το τριφύλλι στο στήθος! Τί λέτε; Του πάνε; 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.