Σένκεφελντ στο novasports.gr: “Θέλω να μείνω χρόνια, αλλά…” (vid)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, την έναρξη των play off αλλά και τον Γιώργο Δώνη.

Ο Μπαρτ Σένκενφελντ έχε λάβει ηγετικό ρόλο στον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον κρατήσει χρόνια στο “τριφύλλι”. Μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr μάλιστα ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να μείνει για πολλά χρόνια στον σύλλογο αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση της ομάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Δώνη και την κατάσταση την οποία βιώνει το τελευταίο διάστημα η ομάδα με τον προπονητή της είπε πως “Ο προπονητής με έφερε στην ομάδα και πάντα θα είναι ξεχωριστός για μένα, ωστόσο εμείς είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας”.

Και μιας και μιλάμε για παιχνίδι, η πρώτη αγωνιστική των play off είναι προ των πυλών με το ματς απέναντι στην ΑΕΚ με τον Σχένκενφελντ μεταξύ άλλων να τονίζει πως “Θα πρέπει να καταθέσουμε πολλή ενέργεια στο ματς ώστε να νικήσουμε γιατί πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μπαρτ Σένκενφελντ στο novasports.gr!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας