Στην Αίγυπτο διαβάζουν Novasports για Χασάν και Ολυμπιακό.

Η συνέντευξη του Χοσάμ Ελ Μπαντρί για τον Χασάν αναδημοσιεύθηκε πολλές φορές στην Αίγυπτο.

Ο Αχμέντ Χασάν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην Αίγυπτο και φυσικά το ποδοσφαιρικό του μέλλον ενδιαφέρει αρκετά στην πατρίδα του. Η συνέντευξη την οποία παραχώρησε αποκλειστικά στο novasports.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας Χοσάμ Ελ Μπαντρί αναδημοσιεύθηκε σε αρκετά μέσα της Αιγύπτου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια γύρω από τον επιθετικό του Ολυμπιακού αλλά και τον τεχνικό των “Φαραώ”. 

Ένας χρήστης αναφέρει: “Ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν είναι ο Κούκα. Αν ήταν υγιής θα είχε κάνει τη διαφορά στην Μπράγκα και στην εθνική ομάδα”,

Άλλος γράφει: “Πρέπει να προσέξουμε πολύ το ταλέντο της Αιγύπτου και ειδικά ο προπονητής μας. Διεθέτουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τεράστια καριέρα στους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης”.

Μεταξύ άλλων ο προπονητης της Αιγύπτου ανέφερε στη συνέντευξη πως ο Χασάν θα ήταν καλύτερα να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, τονίζοντας: “Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με υψηλό επίπεδο και σπουδαία οργάνωση. Γνωρίζoντας την πορεία της καριέρας του Χασάν, θεωρώ πως αποτελεί ευκαιρία για εκείνον ώστε να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του. Παρακολούθησα μερικά παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό και είναι μια ομάδα που του ταιριάζει αρκετά”.

Δείτε εδώ μερικές από τις αναδημοσιεύσεις: 1 2 3 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.