Ολυμπιακός: Ματιές για δεξί μπακ στη Ligue 2

Όσο δεν τελειώνει του Ομάρ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να "σκανάρει" μια αγορά που γνωρίζει πολύ καλα.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο πρόκειται για μια ιδιαίτερη σεζόν εξαιτίας της πανδημίας κι έτσι σχεδόν παράλληλα πραγματοποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ένα από τα ανοικτά μέτωπα είναι αυτό του δεξιού άκρου της άμυνας. Όπως διαβάσατε στο novasports.gr η διοίκηση του Ολυμπιακού, εν αναμονή του ραντεβού με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, εξετάζει σοβαρά και άλλες λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Μουφί και Γκασπάρ είναι οι λύσεις που βρίσκονται σε απόσταση αναπονοής για τους Πειραιώτες, ωστόσο όλα είναι ανοικτά.

Μια από τις αγορές την οποία “χτενίζουν” στον Ολυμπιακό, είναι εκείνη της Ligue 2. Τα τελευταία χρόνια πολλοί αξιόλογοι παίκτες έχουν έρθει από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, όπως οι Σισέ, Μπα και Καμαρά. Το αλισβερίσι με συλλόγους της κατηγορίας και κυρίως την Αζαξιό συνεχίζεται τα τελευταία χρόνια με παίκτες όπως ο Λάτσι (πήρε μόνιμη μεταγραφή), ο Φοντέ Καμαρά, ο Κάιπερς και ο Κεϊτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο Ολυμπιακός κοιτάζει συγκεκριμένη περίπτωση για τη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Πορφανώς είναι ένα σενάριο βατό για τον Ολυμπιακό, το οποίο θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που δεν προκύψει ανανέωση της συνεργασίας με τον Ομάρ Ελαμπντεαλαουί. Το αμέσως επόμενο διάστημα και μετά το κρίσιμο ραντεβού με τον Ομάρ θα φανεί αν θα δρομολογηθεί η εν λόγω αγορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.