Στον αέρα το μέλλον του Χρήστου Δώνη!

Αβέβαιο είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χρήστου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο υπαρχηγός των Πράσινων δεν έχει καν... πρόταση ανανέωσης στα χέρια του!

Αβέβαιο είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χρήστου Δώνη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο υπαρχηγός των Πράσινων δεν έχει καν… πρόταση ανανέωσης στα χέρια του! Αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν κάνει στις αρχές του 2020 την προσφορά τους στον 26χρονο χαφ, πριν από τρεις εβδομάδες ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα επικοινώνησε με τον παίκτη και τον ενημέρωσε πως μετά από διοικητική απόφαση η συγκεκριμένη πρόταση δεν βρίσκεται σε ισχύ.

Ο Καταλανός εξήγησε στον Δώνη πως οι εξελίξεις με την πανδημία και η αδυναμία πρόβλεψης της οικονομικής ζημιάς αναγκάζουν τους Πράσινους να “παγώσουν” όλα τα θέματα, ανάμεσα σε αυτά και τις ανανεώσεις και ότι μόλις αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρο το τοπίο θα υπάρξει νέα ενημέρωση. Από τότε… σιγή ασυρμάτου, καθώς ο Χρήστος Δώνης δεν είχε νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για το θέμα του συμβολαίου του, ενώ η συνεργασία του με το Τριφύλλι ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου. 

Ο παίκτης δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει καν… πρόταση από το Τριφύλλι, ενώ την ίδια στιγμή αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.