Αρης: Τα εργομετρικά σχημάτισαν τα γκρουπ

Οι παίκτες του Αρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής με τα αποτελέσματα των εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων να διαμορφώνουν τα γκρουπ

Οι παίκτες του Αρη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Οι προπονήσεις συνεχίζονται στο προπονητικό κέντρο των Κίτρινων, στο “Δασυγένειο”, στο Νέο Ρύσιο και οι παίκτες είναι πάντα χωρισμένοι σε γκρουπ.

Ο χωρισμός σε γκρουπ έγινε σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων που έκαναν οι παίκτες. 

Η επίσημη ενημέρωση του Αρη αναφέρει τα εξής: “Μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στην προπόνηση, που ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν και πάλι σε γκρουπ, τα οποία καταρτίστηκαν με βάσει τα αποτελέσματα των εργομετρικών και σωματομετρικών εξετάσεων, ανεβάζοντας σταδιακά το ρυθμό (τηρώντας, πάντα, τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης), μετά τις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας, που ήταν ουσιαστικά προσαρμογής, κατά τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Αύριο, Τρίτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.