Ο Αλαφούζος αποφασίζει για το μέλλον του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Σύντομα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα "ζυγίσει" την κατάσταση, θα εξετάσει τα δεδομένα και θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Μια από αυτές θα αφορά και τον προπονητή του Τριφυλλιού. 

Έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στα κανάλια novasports και ακόμα αυτή η “φωτιά” δεν έχει σβήσει. Η συνάντηση που επιδιώκει ο προπονητής του Παναθηναϊκού με τον τεχνικό των Πράσινων δεν έχει γίνει και αυτό ίσως να σημαίνει πολλά, ίσως και τίποτα… 

Στο διάστημα της πανδημίας, μπήκαν στην καθημερινότητα μας νέοι τρόποι επικοινωνίας και ένας από τους πλέον διαδεδομένους είναι οι βιντεοκλήσεις. Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολα και άμεσα η επικοινωνία των δύο πλευρών, ωστόσο είναι γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Γιώργο Δώνη δεν έχουν μιλήσει ΚΑΘΟΛΟΥ από τα τέλη του Ιανουαρίου. Για την ακρίβεια δεν έχουν ανταλλάξει ούτε κουβέντα και αυτό βέβαια είναι ευθύνη και των δύο πλευρών! 

Ναι μεν έχει συμβόλαιο ο Δώνης και για την επόμενη σεζόν και επίσημα δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης, ωστόσο ο τρόπος συνεργασίας του με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή έχει αμφισβητηθεί ευθέως από το “Τρένο”. Και όσο υφίσταται αυτή η απόσταση και η προβληματική επικοινωνία, τόσο θα φουντώνουν οι φήμες.

Σε κάθε περίπτωση, το θολό τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διάστημα και η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύντομα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα “ζυγίσει” την κατάσταση, θα εξετάσει τα δεδομένα και θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Μια από αυτές θα αφορά και τον προπονητή του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.