ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η 11άδα της 10ετίας

Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κόσμου στα social media της ΠΑΕ για τους καλύτερους από το 2010 ως το 2020

Η ψηφορία ολοκληρώθηκε, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κόσμου, έτσι όπως αποτυπώθηκαν στα social media της ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την καλύτερη 11άδα της 10ετίας, 2010-2020. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: “Προτείνατε, επιλέξατε, ψηφίσατε και πλέον είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την κορυφαία 11άδα του ΠΑΟΚ για τη δεκαετία 2010-20. Τους δικούς σας Decade All Stars.

H διαδικασία επιλογής των κορυφαίων μας κράτησε συντροφιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Επιστρατέψαμε σχεδόν όλους τους λογαριασμούς μας στα Social Media. Facebook, Instagram, Twitter, Viber, YouTube μετατράπηκαν σε… κάλπες για να ψηφίσετε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές που σχηματίζουν την καλύτερη 11άδα της δεκαετίας που τελείωσε.

Κατά την περίοδο της πρώτης φάσης δεν βάλαμε περιορισμούς, ώστε να μην αδικηθεί κάποιος. Έτσι, σχηματίστηκαν οι τριάδες που θα διεκδικούσαν τον τίτλο του κορυφαίου σε κάθε θέση.

Η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη. Ο διάλογος που άνοιξε μας έκανε να θυμηθούμε τις μικρές και μεγάλες στιγμές όλων αυτών των ετών. Να διαφωνήσουμε, να γελάσουμε.

Η τελική μάχη μεταξύ των υποψηφίων δόθηκε στο paokfc.gr και πλέον ήρθε η ώρα των ανακοινώσεων. Σύμφωνα με τις επιλογές σας, λοιπόν, αυτοί είναι οι Decade All Stars”.

Τα αποτελέσματα… 

Τερματοφύλακας ο Πασχαλάκης.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, ο Μάτος, ο Κοντρέρας, ο Κρέσπο και ο Λίνο.

Δίδυμο αμυντικών μέσων ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Μίσιτς. 

Η τριάδα των χαφ είναι ο Βιεϊρίνια, ο Πέλκας και ο Μπίσεσβαρ. 

Στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.