Ο Μαουρίσιο για το εκπληκτικό μπαμπάς-γιος Λουτσέσκου

Οι ατάκες του Βραζιλιάνου του ΠΑΟΚ που συνεργάστηκε και με τον Μιρτσέα (στη Ζενίτ) και με τον Ραζβάν-"Ο Ραζβάν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος", είπε

Εκπληκτικές ατάκες έδωσε ο Μαουρίσιο σε Instagram Live που έκανε με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Φάμπιο Αλέισο. 

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο γεγονός ότι συνεργάστηκε και με τον μπαμπά Λουτσέσκου (σεζόν 2016-2017 στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) αλλά και με τον γιο, τον Ραζβάν, στον ΠΑΟΚ, σχολίασε και τους δύο. 

Κάποια στιγμή μάλιστα επειδή είπε ότι ο Μιρτσέα ήταν ένας κλειστός άνθρωπος, όταν είδε ότι στον ΠΑΟΚ που έγινε η μετεγγραφή ήταν προπονητής ο γιος, σκέφτηκε να αρνηθεί. 

Οχι μόνο δεν αρνήθηκε όπως έγραψε η ιστορία αλλά η ατάκα του τώρα είναι ότι… ” όλα ήταν πολύ καλύτερα με τον γιο”

Ο Μαουρίσιο αναφερόμενος στα χρόνια πριν πάει ο Μιρτσέα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όταν ήταν στη Σαχτάρ είπε: “Με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι Βραζιλιάνοι έπαιζαν κανονικά στην Σαχτάρ. Ήλπιζα (σ.σ.: όταν συναντήθηκαν στη Ζενίτι) ότι θα με εμπιστευόταν, όπως με τους άλλους συμπατριώτες μου στη Σαχτάρ, αλλά ήταν πολύ κλειστός. Είχε τις δικές του προτιμήσεις για το παιχνίδι και αν δεν ταιριάζεις με αυτές, τότε…ciao! Ο Ντάνι (σ.σ. ο Πορτογάλος που είναι τώρα στη Μαρίτιμο, ήταν για εννιά χρόνια στη Ζενίτ) ήταν ένας θρύλος της Ζενίτ και ένα παράδειγμα για μένα. Ο Λούτσεσκου έπαψε να τον εμπιστεύεται. Το έχει αυτό, αν είσαι “δικός του” παίκτης και ταιριάζεις με τα θέλω του, τότε θα παίζεις”.

Πρόσθεσε: “Όταν ο ΠΑΟΚ ήρθε σε μένα, κοίταξα ξανά το όνομα του προπονητή και είδα… Λουτσέσκου ξανά. Αλήθεια, ήθελα να αρνηθώ. Αλλά ο Ράζβαν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μιλήσαμε και μου είπε : “Ο μπαμπάς μου είπε πολλά καλά για σένα”. Σε γενικές γραμμές, όλα ήταν πολύ καλύτερα με τον γιο, παρά με τον πατέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.