Αυτόν “δέσατε” στο ρόστερ του Ολυμπιακού! (poll)

Σας ζητήσαμε να επιλέξετε ποιον παίκτη δεν θα αφήνατε να φύγει από το λιμάνι! Ιδού οι απαντήσεις.

Ανήμερα της “Λαμπρής” σας βάλαμε δύσκολα! Με μια δημοσκόπηση σας ζητήσαμε να γίνεται manager του Ολυμπιακού και να επιλέξετε έναν παίκτη, που δεν θα… σβήνατε από το ρόστερ της ομάδας, όσο μεγάλη πρόταση και αν είχε φτάσει στο λιμάνι. Οι απαντήσεις ήταν αρκετές και δόθηκαν με γνώμονα την ποδοσφαιρική λογική και τη φιλοσοφία του Πέδρο Μαρτίνς και όχι τα εκατομμύρια που σφυρίζουν! Ας δούμε τις τέσσερις δημοφιλέστερες απαντήσεις.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί 15%

Ο Μαροκινός φορ είναι ο σύγχρονος “κίλερ” του Ολυμπιακού. Με πολλά και κρίσιμα γκολ έχει κερδίσει ήδη θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας! Το 15% απαίτησε να… κλειδωθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” μέχρι νεωτέρας!

Ζοσέ Σα 19%

Η σιγουριά που εμπνέει κάτω από τα γκολπόστ ο Πορτογάλος πορτιέρε είναι ένα από τα μεγάλα κέρδη της διετούς θητείας του Πέδρο Μαρτίνς. Πολλές κρίσιμες επεμβάσεις, αλλά και πολλές ομάδες που τον θέλουν δικό τους. Το 19% ψηφίζει Σα “δαγκωτό” στον Πειραιά!

Κώστας Τσιμίκας 22%

Η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη φαίνεται πως θα κονταροχτυπηθεί για χάρη του “Τσίμι”. Ο Ολυμπιακός έβαλε ταμπελάκι στα 25 εκατομμύρια ευρώ και τα μεγάλα κλαμπ έχουν τον πρώτο λόγο. Σε πολλούς θυμίζει Γεωργάτο, γι’ αυτό και το 22% τραγουδάει “να μείνεις εδώ” στον Τσιμίκα!

Γκιλιέρμε 30%

Να λοιπόν που τις περισσότερες ψήφους τις έλαβε ο Γκιλιέρμε. Αν και δεν έχει ακουστεί το όνομα του μεταξύ των παικτών που έχουν δεχτεί προτάσεις και το ραντεβού ανανέωσης είναι προ των πυλών, το 30% των συμμετεχόντων στο poll, δεν θέλει να σκεφτεί πως θα χάσει τον Βραζιλιάνο. Αν συμμετείχε ο Μαρτίνς στη δημοσκόπηση, λογικά θα βρισκόταν σ’ αυτό το ποσοστό. Η αλήθεια είναι πως αποτελεί τον πλέον κομβικό παίκτη του κορμού του Ολυμπιακού με μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας.

Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση έλαβαν: 5% Ελαμπντελαουί, 3% Σεμέδο, 3% Καμαρά, 2% Μπα, 1% Μασούρας, 1% Μπουχαλάκης, 1% Σισέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.