Μήνυμα παραμονής του Εμρέ Μορ

Ο Τούρκος μέσος άφησε να εννοηθεί πως τα... ψωμία του στον Ολυμπιακό δεν είναι φαγωμένα.

Ο Εμρέ Μορ είναι ένα από τα ερωτηματικά του δεύτερου μισού της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος μέσος ήρθε ως μια λύση μετά την αποχώρηση του Ποντένσε, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε… ψίχουλα συμμετοχών. Λογικό καθώς ο Πορτογάλος είναι γνωστό πως εμπιστεύεται τον κορμό του και δεν αλλάζει πολύ εύκολα τη σύσταση της ομάδας του, ειδικά όταν πηγαίνει από επιτυχία σε επιτυχία.

Ο Μορ αναχώρησε για την Κοπεγχάγη με ιδιωτικό αεροσκάφος, στο πλαίσιο της 15νθήμερης άδειας την οποία πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Παράλληλα προέκυψαν φήμες και για αγωνιστικό επαναπατρισμό του (αγωνίζεται ως δανεικός από τη Θέλτα), ωστόσο ο ίδιος θέλησε να τις προλάβει πριν φουντώσουν, αναφέροντας μέσω instagram: “Για να κλείσω τις φήμες, θα στείλω ένα γρήγορο μήνυμα. Βρισκομαι στη Δανία με την οικογένεια μου σε μια δύσκολη περίοδο. Δεν έχει να κάνει με μελλοντική μου μεταγραφή. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό! Είμαι σίγουρος πως η θητεία μου θα είναι επιτυχής! Μείνετε ασφαλείς και υγιείς. Ελπίζω να επιστρέψουμε σύντομα στην προηγούμενη κατάσταση!”

Είναι μια δήλωση που δείχνει πως ο Τούρκος πιστεύει πολύ στην ευκαιρία που περιμένει να πάρει από τον Μαρτίνς. Η αλήθεια είναι πως μετά την τόσο μεγάλη διακοπή, κάποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν από το “μηδέν” και ίσως έχουν περισσότερο χρόνο στο rotation. Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και φυσικά έχουμε μέλλον ακόμα μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.