Στον “αέρα” η συνάντηση Δώνη – Αλαφούζου

Όσο ο πλανήτης πολεμά τον "αόρατο εχθρό" και δίνει τη μάχη του απέναντι στον κορωνοϊό, είναι απόλυτα λογικό τα υπόλοιπα θέματα να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κάτι ανάλογο γίνεται και στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς τα περισσότερα θέματα έχουν "παγώσει". Το ίδιο και η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη. 

Όσο ο πλανήτης πολεμά τον “αόρατο εχθρό” και δίνει τη μάχη του απέναντι στον κορωνοϊό, είναι απόλυτα λογικό τα υπόλοιπα θέματα να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Κάτι ανάλογο γίνεται και στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς τα περισσότερα θέματα έχουν “παγώσει”. Το ίδιο και η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη. 

Αν και είχαν γίνει προσπάθειες μέσω τρίτων για να συναντηθούν οι δύο άντρες, η πανδημία έχει… καταστρέψει κάθε πλάνο και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν τελικά υπάρξει επικοινωνία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον προπονητή της ομάδας προτού σταματήσει ο παγκόσμιος “κόκκινος συναγερμός”. Πάντως δεν υπάρχει καμία σκέψη για τηλεδιάσκεψη και εφόσον γίνει η συζήτηση θα γίνει πιθανότατα από κοντά, προκειμένου να αναλυθούν όλα τα θέματα που απασχολούν τον Γιώργο Δώνη. 

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, είναι σχεδόν απίθανο να γίνει η συνάντηση πριν το Μάιο, καθώς θα πρέπει να έχει αρχίσει να ξεδιαλύνει το τοπίο και με τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα προκύψουν παγκοσμίως μετά από αυτόν τον “εφιάλτη” του κορωνοϊού. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για μπάτζετ ή ακόμα και για τα θέματα συνεργασίας που έθιξε και πάλι ο Γιώργος Δώνης, αφού ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση τους επόμενους μήνες και πόσο θα επηρεαστούν και οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.