O Μάτος στα χνάρια του Λίνο (pics)

Ο ένας Βραζιλιάνος ακολουθεί τον συμπατριώτη του-Ο Μάτος στην τέταρτη σεζόν του στον ΠΑΟΚ βαδίζει στον δρόμο του Λίνο που έκλεισε έξι σεζόν στον Δικέφαλο

Είναι και οι δύο Βραζιλιάνοι. Και οι δύο πλάγιοι μπακ. Ο ένας από τα δεξιά, ο άλλος από τα αριστερά. Γράφουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάτος που ακολούθησε χρονικά τον Λίνο βαδίζει στα χνάρια του. Βασικοί στο γήπεδο, πάντα σε πρώτο επίπεδο επιλογών και βασικοί με σίγουρη θέση στην εκτίμηση του κόσμου με την προσφορά τους. 

Ο Λίνο έπαιξε στον ΠΑΟΚ για έξι σεζόν. Το πρώτο δικό του παιχνίδι ήταν το ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 2-0, στις 18 Ιανουαρίου 2009. Ολοκλήρωσε την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ, στις 15 Μαΐου του 2014 και το παιχνίδι ήταν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0. 

Ήταν πάντα στις βασικές επιλογές. Στην αρχή είχε το εντυπωσιακό 61/61 παιχνίδια βασικός. Στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, έκανε 40/40 παιχνίδια ως βασικός. Με τον ΠΑΟΚ είχε συνολικά (σε όλες τις διοργανώσεις) 220 παιχνίδια και από αυτά, τα 199 ήταν βασικός. Μια εντυπωσιακή πορεία για έναν παίκτη που κέρδισε την εκτίμηση του κόσμο.

Ένας πλάγιος μπακ με προωθήσεις, με συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με σέντρες, ασίστ και γκολ. Με τον ΠΑΟΚ πέτυχε συνολικά 16 γκολ. Από αυτά τα 11 ήταν για το Πρωτάθλημα. Από τις συνολικές 220 συμμετοχές του, σε πεντέμιση σεζόν, οι 162 ήταν για το Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Μάτος το καλοκαίρι του 2016. Μέχρι τώρα, ο 34χρονος Βραζιλιάνος που είναι στην 4η σεζόν του στον ΠΑΟΚ, έχει κάνει 108 παιχνίδια Πρωταθλήματος και έχει πετύχει 17 γκολ. Το στυλ παιχνιδιού του είναι ίδιο με του Λίνο. Πλάγιος μπακ, με προωθήσεις, σέντρες, ασίστ και γκολ. Τα γκολ του είναι περισσότερα από του Λίνο και στο Πρωτάθλημα αλλά και στο σύνολο. Συνολικά, ο Μάτος με τον ΠΑΟΚ έχει σκοράρει 26 φορές σε 158 παιχνίδια.

Οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Μάτος είναι στην ατζέντα. Θα είναι για δύο χρόνια; Θα είναι για τρία; Μένει να φανεί στην πράξη. Η θέληση και των δύο πλευρών για τη συνέχεια της συνεργασίας είναι δεδομένη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.