Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Μπρούνο Γκάμα

Ο Μπρούνο Γκάμα προτάθηκε πρόσφατα στον Παναθηναϊκό από τους εκπρόσωπους του έμπειρου ποδοσφαιριστή και οι Πράσινοι εξέτασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του.

Ο Μπρούνο Γκάμα προτάθηκε πρόσφατα στον Παναθηναϊκό από τους εκπρόσωπους του έμπειρου ποδοσφαιριστή και οι Πράσινοι εξέτασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του 33χρονου ακραίου επιθετικού με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Γκάμα κάνει μια εξαιρετική σεζόν με τους “κίτρινους”, μετρώντας οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε 23 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες, η ποδοσφαιρική του ποιότητα, η εμπειρία που έχει από την πολύχρονη παρουσία του στα γήπεδα και το προσιτό του κασέ ήταν αρκετοί λόγοι για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι εξέτασαν όλα τα δεδομένα και πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν άμεσα σε κάποια κίνηση.

Ανασταλτικός παράγοντας στην περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα ήταν η ηλικία του Πορτογάλου, καθώς τον ερχόμενο Νοέμβριο κλείνει τα 33 χρόνια και οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να μην ανεβάσουν πολύ τον μέσο όρο της ηλικίας του ρόστερ και να στραφούν σε νεότερους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε οριστικά την… πόρτα στον έμπειρο Ίβηρα επιθετικό και το όνομα του, αν και αρκετά χαμηλά, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Τριφυλλιού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.