Αραβίδης εις την… 8η και Mr.42 goals (pics)

Ο 33χρονος επιστρέφοντας με τη Λαμία στο ελληνικό Πρωτάθλημα έπαιξε με την 8η ομάδα του στην Α’ Κατηγορία αντιμετωπίζοντας τον πρώην Άρη και τώρα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει έναν άλλον πρώην, τον ΟΦΗ

Ήταν λίγο μετά που είχε συμπληρώσει τα 19 του χρόνια όταν σκόραρε για πρώτη φορά σε επίπεδο Α’ Εθνικής. Ήταν ένα παιχνίδι στο Παγκρήτιο και ο ίδιος έπαιζε, τότε, στον Ακράτητο.

Ο Χρήστος Αραβίδης απέναντι στον ΟΦΗ είχε πετύχει το πρώτο του γκολ απέναντι σε έναν τερματοφύλακα (Σηφάκης) που χρόνια μετά θα τον είχε συμπαίκτη (στον Άρη) και απέναντι σε μια ομάδα που -επίσης- χρόνια μετά θα φορούσε τη φανέλα της. Τον ΟΦΗ.

Γενικώς, οι… πρεμιέρες του έχουν κάτι από νυν και πρώην. Για παράδειγμα, το πρώτο του παιχνίδι σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ήταν στις 21 Νοεμβρίου 2005 και ήταν Ακράτητος-ΑΕΚ, 1-1. Απέναντι στην ΑΕΚ τη φανέλα της οποίας επίσης φόρεσε.

Ο Αραβίδης στα 33 του επέστρεψε στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας κάνοντας πρεμιέρα με την 8η ομάδα που εμφανίζεται στην Α’ Εθνική.

Είχαν προηγηθεί ο Ακράτητος (11 παιχνίδια), ο Πανιώνιος (105 παιχνίδια σε 4 σεζόν), ο Άρης (13 παιχνίδια), η Δόξα Δράμας σε 24 παιχνίδια. 

Επίσης η ΑΕΚ (47 παιχνίδια), ο ΟΦΗ (9 παιχνίδια), ο Αστέρας Τρίπολης (11 παιχνίδια) και τώρα η Λαμία. Πριν από τη Λαμία είχε παίξει στην ελβετική Ιβερντον.

Επαναπατρίστηκε και έκανε πρεμιέρα με γκολ. Από τις προηγούμενες ομάδες του δεν σκόραρε με όλες. Περισσότερα γκολ (όπως και τις περισσότερες συμμετοχές) έχει με τον Πανιώνιο και είναι 25.

Έχει επίσης σκοράρει με την ΑΕΚ (12) και από ένα με Ακράτητο, Δόξα Δράμας και ΟΦΗ.

Συνολικά στην Α’ Εθνική ο Χρήστος Αραβίδης μετράει πλέον 221 παιχνίδια και 42 γκολ.

Στις πρεμιέρες του έχει σκοράρει άλλες δύο φορές.

Μία με τον Πανιώνιο (τη δεύτερη φορά που πήγε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης), πρώτο παιχνίδι και γκολ, το Πανθρακικός-Πανιώνιος 1-2, στις 27/10/2012. Και μία με την ΑΕΚ, στο ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0, στις 22/8/2015.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.