Ένινγκ: «Όλα πήγαν καλά» (video)

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Γερμανός τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου της ισοπαλίας με 1-1, στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Γερμανός τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου της ισοπαλίας με 1-1, στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Η Τρίπολη είναι δυνατή στην έδρα της, έχει 21 βαθμούς πλέον στην έδρα της. 

Πετύχαμε πρώτοι ένα γκολ, δεν βάλαμε ένα δεύτερο, παρότι είχαμε ευκαιρίες. Τελικά ο αντίπαλος μας ισοφάρισε και έμεινε αυτό το 1-1 μέχρι το τέλος».

Για το ότι δεν έκανε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: «Είμαι ικανοποιημένος, αυτή ήταν η επιλογή μου, κατά την γνώμη μου όλα πήγαν καλά, θέλαμε τον βαθμό».

Για τον Ιντέγε: «Δεν τον έχω δει ακόμα, γιατί μόλις τώρα τελείωσε το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν ξέρω ακόμα. Αμα δω ότι μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο τότε θα τον χρησιμοποιήσω».

Για το Κύπελλο: «Προφανώς θέλουμε την πρόκριση την Πέμπτη απέναντι στον Ατρόμητο».

Από τη μεριά του ο Μίλαν Ράσταβατς σημείωσε πως:

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και το αποτέλεσμα είναι καλό  για τις δυο ομάδες. Το πρόβλημα μας ήταν το εύκολο γκολ που δεχτήκαμε από στημένη φάση αλλά απαντήσαμε γρήγορα. 

Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε με αντεπιθέσεις τον Αρη και από τις δυο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι στις αντεπιθέσεις μας αλλά είχαμε έλλειψη στην τελική πάσα που θα μας έδινε κάποια ευκαιρία να πάρουμε το ματς.

Για μένα είναι σημαντικό που συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα και σκοράραμε απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι

O Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι δύσκολο να του δημιουργήσεις ευκαιρίες και να μη δεχθείς. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πράγματι κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, η σημασία του αγώνα, το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω αλλά και η ώρα του αγώνα που δεν είναι από τις πλέον συνηθισμένες και κατάλληλες για ποδόσφαιρο, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά το ρόλο του.

Φυσικά θα κάνουμε όσα χρειάζεται για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς και να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε, επομένως θα πάρουμε τα απαιτούμενα ρίσκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.