Τι είπε ο Χασάν για την επιστροφή του, ποιοι… χάρηκαν στου Ρέντη!

Ο Αχμέντ Χασάν είναι και πάλι μέλος του Ολυμπιακού, δείτε τι ανέφερε για την επιστροφή του και ποιοι έσπευσαν να τον καλωσορίσουν!

Ο Αχμέντ Χασάν είναι και πάλι μέλος του Ολυμπιακού, μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα αγωνιστεί ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει και οψιόν αγοράς, σε περίπτωση που ο Χασάν αναγεννηθεί στο λιμάνι, καθώς η θητεία του στην Μπράγκα δεν ήταν όσο αποδοτική επιθυμούσε, εξαιτίας και ενός τραυματισμού. 

Ο ίδιος μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, δεν έκρυψε τη χαρά του, καθώς τα τελευταία 24ωρα ήταν κρίσιμα. Το “φρένο” που είχε μπει στις συνομιλίες με τη Γουλβς για τον Ποντένσε επηρέαζε και τον ίδιο, καθώς οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο μάνατζερ, τον διάσημο Ζόρζε Μέντες. Όλα κύλησαν καλά και ο Χασάν με ανάρτηση του στο instragram ανέφερε: “Μια φορά ερυθρόλευκος, για πάντα ερυθρόλευκος. Χαρούμενος που είμαι πίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once red and white , always red and white ❤️ happy to be back to @olympiacosfc family

A post shared by Ahmed Hassan Kouka (@hassankouka9) on

Ο Χασάν είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει αρκετές συμπάθιες στου Ρέντη, με σημαντικότερη εκείνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επέμεινε για την απόκτηση του. Πάντως ο Γκιλιέρμε έσπευσε να κάνει repost την ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για τον Χασάν, ενώ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανέβασε story στο instragram, στο οποίο ακούγεται να λέει: “Καλωσόρισες ξανά αδερφέ μου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.