Μάνατζερ Τσιμίκα: “Υπαρκτό ενδιαφέρον της Νάπολι!”

Ο Πασχάλης Τουντούρης επιβεβαίωσε πως η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον αμυντικό του Ολυμπιακού!

Τις τελευταίες ημέρες η Νάπολι φέρεται να έχει τα μάτια της πάνω στα αριστερά μπακ του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα στους Κώστα Τσιμίκα και Λεονάρντο Κούτρη. Οι φήμες από τη γειτονική χώρα επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο εκπρόσωπος του Κώστα Τσιμίκα, Πασχάλης Τουντούρης μίλησε στο CalcioNapoli24 λέγοντας: “Επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα. Μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο. Για εμάς είναι τιμή. Αν έχω μιλήσει με τον κύριο Τζιούντολι; (σ.σ. αθλητικός διευθυντής Νάπολι) Αυτή τη στιγμή όχι! Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Ο Τσιμίκας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής!” 

Νωρίτερα Ιταλός δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως Τσιμίκας και Κούτρης είναι στο στόχαστρο του Τζιούντολι σε περίπτωση που η Νάπολι προχωρήσει σε απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις σημερινές δηλώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στα σενάρια για πιθανές μετακινήσεις παικτών της ομάδας του λέγοντας με νόημα: “Γνωρίζουμε πως υπάρχει το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τους παίκτες μας, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Δείχνει πως δουλεύουμε καλά και πως έχουμε πολύ καλούς πάικτες. Ξέρουμε επίσης ότι είναι και το αγαπημένο θέμα συζήτησης την περίοδο του Ιανουαρίου. Ένας προπονητής θέλει να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτές οι συζητήσεις. Δεν ξέρουμε ποιες πληροφορίες από αυτές είναι ακριβείς ή όχι. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίρνουμε τις σωστές πληροφορίες και να ασχολούμαστε με αυτές. Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει την παραμικρή διάθεση από τους παίκτες για όσα λέγονται ή γράφονται. Σίγουρα υπάρχει το ενδιαφέρον από ξένες ομάδες για τους παίκτες μας, αλλά εκείνοι είναι συγκεντρωμένοι απόλυτα στην ομάδα και ανυπόμονοι για την επόμενή μας υποχρέωση. Είναι κολακευτικό το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους παίκτες μας αλλά όλοι τους είναι πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στις προπονήσεις και στους αγώνες της ομάδας κι αυτό είναι πολύ θετικό. Πάντως θέλω να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η μεταγραφική περίοδος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.