Όταν ο Μαρτίνς έβαλε στη “ζυγαριά” Ελ Αραμπί και Χασάν! 

Δείτε τι ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον Αιγύπτιο επιθετικό όταν κλήθηκε να τον συγκρίνει με τον Ελ Αραμπί!

H πρώτη επαφή του Πέδρο Μαρτίνς με τον Χασάν έγινε τη σεζόν 2014-2015, όταν συναντήθηκαν στο στρατόπεδο της Ρίο Άβε. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε αναλάβει μόλις την ομάδα από τον βορρά της χώρας, μετά την εκπληκτική του πορεία με τη Μαρίτιμο. Ο Αιγύπτιος επιθετικός ήταν μόλις 21 ετών και κατάφερε να γίνει εκείνη τη σεζόν το πρώτο βιολί του συλλόγου με 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Όταν ο Μαρτίνς ανέλαβε τον Ολυμπιακό πρότεινε το δανεισμό του Χασάν από την Μπράγκα και ο Αιγύπτιος έπιασε λιμάνι!

Στους “Πειραιώτες” ο Χασάν πέτυχε 15 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Αιγύπτιος ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά κατάφερε να βρει ρυθμό στο σκοράρισμα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η Μπράγκα δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του δανεισμού ή την παραχώρηση του στην ελληνική ομάδα και ο Χασάν συνέχισε στην Πορτογαλία. Στην Μπράγκα δεν είχε τη συνέχεια που θα ήθελε καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, χειρουργήθηκε, και από τον Οκτώβριο δεν έχει αγωνιστεί.

Τη φετινή σεζόν μετράει έξι συμμετοχές με μόλις ένα γκολ. Αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, ενώ ο Ολυμπιακός έχει πάντα ενεργοποιημένες τις κεραίες του. Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά τον Χασάν και δεν το κρύβει. Πριν τις γιορτές τον είχαμε “προκαλέσει” να συγκρίνει Ελ Αραμπί και Χασάν. Η ερώτηση είχε να κάνει με το αν σε περίπτωση που βρισκόταν ο Ελ Αραμπί στο περσινό ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν πιο κοντά στον τίτλο. Ο Πορτογάλος είχε απαντήσει… συβιλλικά αναφέροντας:

“Δεν μπορώ να προχωρήσω σε τέτοια σύγκριση. Είναι άλλη ομάδα η φετινή και άλλη η περσινή. Φέτος έχουμε τον Ελ Αραμπί και πέρυσι τον Χασάν, έναν εξίσου καλό επιθετικό. Η αλήθεια βέβαια είναι οτι ο Ελ Αραμπί είναι ένας παίκτης που μας βοηθάει πολύ, έχει βρει την τακτική και το ρυθμό που απαιτείται. Έχει βρει αυτό ακριβώς που χρειάζεται για το γκολ. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε την περσινή ομάδα, γιατί δεν ξέρουμε αν θα είχε προσαρμοστεί ή όχι. Φέτος έχει προσαρμοστεί και βοηθάει.” 

Ο Πέδρο Μαρτίνς εκτιμά ιδιαιτέρως τις αρετές του Χασάν και η αλήθεια είναι πως αν περνούσε από το χέρι του η υπόθεση, θα τον είχε προσθέσει στο ρόστερ εκ νέου ή δεν θα τον είχε αφήσει να αποχωρήσει. Είναι μια λύση που γνωρίζει το περιβάλλον και θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό στη θέση του φορ, καθώς τη συγκεκριμένη στιγμή ο Ελ Αραμπί πραγματοποιεί “one man show” και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έχει να σκοράρει από το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.