Φορτούνης όπως λέμε Λάζαρος!

Ποιο είναι το πλάνο επιστροφής του Κώστα Φορτούνη στο αγωνιστικό πλάνο του Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε κάθε ερώτηση για πιθανή μεταγραφική κίνηση υπενθυμίζει πως περιμένει πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στη δράση. Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε και φυσικά ο Κώστας Φορτούνης είναι οι παίκτες που αναμένεται να επιστρέψουν μέσα στον Ιανουάριο. Το σημαντικότερο τραυματισμό απ’ όλους τον είχε ο Φορτούνης, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο φιλικό της σεζόν επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο το Αμβούργο. Το αποτέλεσμα ήταν ο ηγέτης των “ερυθρόλευκων” να μην έχει λάβει μέρος σε κανένα επίσημο παιχνίδι της σεζόν έχοντας υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. 

Ο Ολυμπιακός ωστόσο τα έχει καταφέρει περίφημα, όντας στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο Europa League. Χωρίς τον Φορτούνη ο Μαρτίνς προχώρησε σε αλχημείες για την κάλυψη της θέσης του επιτελικού μέσου, είτε με χρήση του Ματιέ Βαλμπουενά στο 4-2-3-1, είτε με αλλαγή της διάταξης σε 4-4-2 και επιθετικό ντουέτο τους Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Τα νέα ήταν εξαιρετικά ανήμερα των Φώτων, με τους Φορτούνη, Γκιλιέρμε και Σουντανί να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ο Φορτούνης έχει πραγματοποιήσει ένα υποδειγματικό και πλούσιο σε ερεθίσματα πρόγραμμα αποκατάστασης με πειθαρχία, κάτι πολύ σημαντικό για την επιστροφή από τον συγκεκριμένο τραυματισμό. 

Από πλευράς του προπονητικού και ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού προτεραιότητα είναι η ασφαλής επιστροφή του Φορτούνη στην αγωνιστική δράση, όπως έγινε στην περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως μπορεί να “βράσει στο ζουμί του” λίγο παραπάνω ο παίκτης, αλλά όταν θα γυρίσει να είναι σε θέση να προσφέρει ουσιαστικά, ενώ να είναι απόλυτα ασφαλής. Ας μην ξεχνάμε πως ο Λάζαρος ταλαιπωρήθηκε με μυϊκούς τραυματισμούς στις πρώτες δυνατές του δοκιμές γύρω στον Σεπτέμβριο. 

Αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης είναι ανυπόμονος να παίξει και να συνεισφέρει στην ομάδα. Είναι αλήθεια πως “πονάει” το πρότζεκτ σαν αρχηγός, θεωρώντας πως με τη φετινή χημεία της ομάδας θα είχε αποδώσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δηλώσει στην κάμερα των καναλιών Novasports πως περιμένει να δει στη δράση τον Φορτούνη μετά τις 15 Ιανουαρίου. Εκείνη τη μέρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Καλαμάτα στο “Γ. Καραϊσκάκης” στον επαναληπτικό της φάσης των “16” του κυπέλλου Ελλάδας. 

Στόχος του Έλληνα μέσου είναι να πάρει στο συγκεκριμένο ματς λεπτά συμμετοχής. Βέβαια καμια βιασύνη δεν υπάρχει από πλευράς Μαρτίνς να ρίξει στη “φωτιά” τον Φορτούνη. Η αλήθεια είναι πως στόχος είναι η προοδευτική επιστροφή του αρχηγού με φόντο τα πλέι οφ. Εκεί που θα κριθεί επί της ουσίας ο τίτλος του πρωταθλητή.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.