Επιστροφή στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας μέσω του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

O Ολυμπιακός μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, αν επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής (19.30, NS1HD). Θα είναι το πρώτο ματς της χρονιάς για τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι προέρχονται από τη λευκή ισοπαλία με τον Βόλο, που τους έριξε από την πρώτη θέση. Τα προβλήματα είναι σημαντικά για τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έχει καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς τους Σουντανί, Μπρούνο, Γκιλιέρμε και Φορτούνη. 

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή με 21 ποδοσφαιριστές, με τον Παπέ Σισέ να επιστρέφει μετά από 108 ημέρες, καθώς η τελευταία φορά που ήταν στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν στα μέσα Σεπτέμβρη και στο εντός έδρας ματς με την Τότεναμ για το Champions League. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Μεριά και Γκασπάρ, αλλά και ο Τοροσίδης ο οποίος αντιμετώπισε μικρό πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα των καναλιών Nοvasports και στάθηκε στα ζητήματα της ελληνικής διαιτησίας, ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική προσέγγιση του “αιώνιου” ντέρμπι. Ο Μαρτίνς “ξέσπασε” στην κάμερα μιλώντας για τις δηλώσεις του Βίτορ Μέλο Περέιρα στην ABola. 

Αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports έκανε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που τόσο του λείπει! 

Η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τον Γάλλο να έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Ο Γάλλος θα είναι ο επιτελικος χαφ του Ολυμπιακού στο 4-2-3-1. Οι υπόλοιποι έντεκα αναμένεται να είναι οι Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας και Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.