Συνταγή με Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος μέσος επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποια είναι τα πλάνα του Μαρτίνς!

Η νέα χρονιά ξεκινάει με κλασικό ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, καθώς υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Παναθηναϊκό, με φόντο την επιστροφή στην κορυφαία θέση της βαθμολογίας της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς (19/30, NS1HD) με τον Παπέ Σισέ να είναι το χαρμόσυνο νέο για τους “ερυθρόλευκους”, καθώς ολοκληρώνεται απουσία 108 ημερών για τον Σενεγαλέζο μέσο. Κατά τ’ άλλα οι απουσίες των Γκιλιέρμε, Μπρούνο, Σουντανί και Φορτούνη περιορίζουν τις επιλογές του Πορτογάλου από τη μέση και μπροστά. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δοκιμές σχετικά με το αρχικό σχήμα, ολοκληρώνοντας τις σκέψεις του μετά το φινάλε της προπόνησης της Παρασκευής. Η επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά πρέπει να θεωρείται δεδομένη κι έτσι ο Ολυμπιακός μετά από αρκετά παιχνίδια στα οποία παρατάχθηκε με διάταξη 4-4-2 (με Ελ Αραμπί και Σουντανί στην κορυφή), θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 με τον Γάλλο μέσο να κινείται πίσω από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Βαλμπουενά αφού ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του στη Γαλλία, θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 1η Δεκεμβρίου, όταν αποχώρησε αφού σκόραρε στο 64ο λεπτό.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, το μοναδικό ερωτηματικό είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να έχει προβάδισμα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δοκιμές και με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος στάθηκε σχετικά καλά στα ματς στα οποία αγωνίστηκε (με Παναιτωλικό, ΑΕΛ, Βόλο). Στην εξίσωση μπαίνει σταδιακά και ο Παπέ Σισέ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται πιο μπροστά από τον Γιασίν Μεριά στο μυαλό του Μαρτίνς. 

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Ελαμπντελαουί, στο αριστερό ο Τσιμίκας, κεντρικοί αμυντικοί θα είναι ο Σεμέδο με τον Παπαδόπουλο. Αμυντικά χαφ οι Καμαρά και Μπουχαλάκης, τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Μασούρας αριστερά, ο Βαλμπουενά στον άξονα και ο Ποντένσε δεξιά. Στην κορυφή θ’ αγωνιστεί ο Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.