Παναθηναϊκός: Για το “τρίποντο” σε must win παιχνίδι! 

Μετά τη βαθμολογική απώλεια στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αναζητά στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, live Novasports 1 HD) το "τρίποντο" που μπορεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις των play off. 

Μετά τη βαθμολογική απώλεια στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και αναζητά στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (15:00, live Novasports 1 HD) το “τρίποντο” που μπορεί να τον φέρει ακόμα πιο κοντά στις θέσεις των play off. 

Σε άλλο ένα ματς θα απουσιάσουν δύο σημαντικά στελέχη του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ινσούα εκτίει ποινή καρτών και αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο γόνατο του, ενώ ο Ζαχίντ δεν είναι ακόμα στο 100%. 

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιοάν Μόλο και πήρε στη 18αδα του Παναθηναϊκού τον – υγιή αυτή την εβδομάδα – Ούφε Μπεκ, ενώ το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού θα έχει μικρές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Η πιθανότερη ενδεκάδα του Τριφυλλιού: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σχένκεφελντ, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Περέα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.