Στο ντέρμπι με τους πιο έτοιμους! Έξω Μεριά, Λοβέρα, Γκασπάρ και Μπενζιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε για διαφορετικούς λόγους μια τετράδα παικτών, από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι προ των πυλών για τον Ολυμπιακό (NS1HD, 1/12, 19.30). Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την τελευταία προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς στο φαληρικό γήπεδο. Από αυτή λείπουν οι Γιασίν Μεριά, Μάξι Λοβέρα, Μπρούνο Γκασπάρ και Γιασίν Μπενζιά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε πως θέλει να έχει μαζί του, μόνο όσους είναι απολύτως έτοιμοι για ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι. 

Ο Μεριά έρχεται από το ολέθριο λάθος στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ και η ψυχολογία του δεν βρίσκεται στο βαυμό που απαιτείται για να σταθεί επάξια στο ντέρμπι. Ο Μάξι Λοβέρα είχε πάρει την ευκαιρία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όμως ο Μαρτίνς τον κρατάει ακόμα στον “πάγο”, ενώ εκτός ρυθμού είναι εδώ και καιρό ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και έχει να πάρει λεπτά συμμετοχής από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ενώ ακολούθησε ο τραυματισμός που τον άφησε πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ μετά την ευκαιρία που πήρε στη Νεά Σμύρνη έμεινε εκτόε, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε τον Βασίλη Τοροσίδη ως εναλλακτική λύση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς γνωρίζει όσο λίγοι τι σημαίνει το συγκεκριμένο ματς.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Απόντες είναι και ο Παπέ Σισέ ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά για να βρει το χαμένο ρυθμό του, λόγω της πολύμηνης απουσίας του, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι σε θέση ακόμα να λάβει μέρος σε ματς υψηλής έντασης όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, έξω έμειναν και οι νεαροί Μάρκοβιτς και Ξενιτίδης.  

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.