Αποκάλυψη novasports.gr: Μήνυμα… ανανέωσης και από τον Ινσούα! 

Κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Εμάνουελ Ινσούα! Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr βγήκε... λευκός καπνός στην πρώτη επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στη διοίκηση του Τριφυλλιού και τον εκπρόσωπο του παίκτη και ο Αργεντινός μπακ είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο. 

Κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται και ο Εμάνουελ Ινσούα! Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr βγήκε… λευκός καπνός στην πρώτη επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στη διοίκηση του Τριφυλλιού και τον εκπρόσωπο του παίκτη και ο Αργεντινός μπακ είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο. 

Παράλληλα ο Ινσούα εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στον Παναθηναϊκό και έχει μείνει ικανοποιημένος με όσα έχει ακούσει από τους Πράσινους για τους όρους του συμβολαίου, τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στη χρονική διάρκεια. Μάλιστα ο μάνατζερ του αναμένεται να έρθει στη χώρα μας πριν από τα Χριστούγεννα για τις τελικές συζητήσεις, ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ περιμένει στη… γωνιά και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Ινσούα, ωστόσο ο “Βίσονας” επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και όπως χαρακτηριστικά έλεγε σε ανθρώπους από το κοντινό του περιβάλλον: “Έμεινα στην ομάδα στα δύσκολα, δεν θα φύγω τώρα που η κατάσταση γίνεται καλύτερη. Τρία χρόνια είναι αυτά, αγάπησα τον Παναθηναϊκό”.

Βέβαια απομένουν σημαντικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα, ωστόσο από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει ως “σύμμαχο” και τον παίκτη, θα χρειαστεί συγκλονιστική ανατροπή στα δεδομένα για να μην ολοκληρωθεί θετικά για το Τριφύλλι και η συγκεκριμένη υπόθεση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.