Έτσι έκλεισε η συμφωνία με Κουρμπέλη!

Το novasports.gr αποκαλύπτει το "παρασκήνιο" της συμφωνίας Κουρμπέλη - Παναθηναϊκού και πως κατάφεραν οι Πράσινοι να "δέσουν" τον αρχηγό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Το novasports.gr αποκαλύπτει το “παρασκήνιο” της συμφωνίας Κουρμπέλη – Παναθηναϊκού και πως κατάφεραν οι Πράσινοι να “δέσουν” τον αρχηγό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Το βασικό είναι ότι από τις πρώτες συζητήσεις για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει τον κάπταιν του Τριφυλλιού και ο Κουρμπέλης ήθελε να μείνει στο κλαμπ. Όμως υπήρχαν σημαντικά θέματα που έπρεπε να λυθούν για να φτάσουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία. Το πρώτο αφορούσε τις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Στην πρώτη συζήτηση δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή”, ωστόσο η απόσταση δεν ήταν πολύ μεγάλη. Κάπου εκεί ανέλαβε – ξανά – δράση ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκε με τον Κουρμπέλη και μέσα σε λίγη ώρα ο αρχηγός του Τριφυλλιού έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το συμβόλαιο που προσφέρθηκε στον Κουρμπέλη δεν είναι… εξωπραγματικό, ωστόσο είναι αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο σύλλογο. Οι απολαβές του Κουρμπέλη θα αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως και θα είναι ο πλέον υψηλόμισθος στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, δεν υπήρξε καμία διαφωνία από την πλευρά του Κουρμπέλη, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν προβλέπεται ρήτρα. 

Εν ολίγοις, στο θέμα της ανανέωσης του Κουρμπέλη, σημαντικότατο ρόλο έπαιξε η επιθυμία του διεθνούς χαφ, ο οποίος δεν έκρυψε εξ΄αρχής ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να τελειώσει “εδώ και τώρα” το θέμα. Κι όπως έγινε και στην περίπτωση του Χατζηγιοβάνη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκλεισε άμεσα και με… συνοπτικές διαδικασίες τη συμφωνία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.