Απάντησε και η Ξάνθη στον Κώστα Καραπαπά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (02/11), η Ξάνθη απάντησε σε όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς. 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (02/11), η Ξάνθη απάντησε σε όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

“ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

«Κύριε Καραπαπά είναι πολύ έξυπνο το τρυπάκι σας να βγαίνετε και να λέτε: «Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης; Όλη η Ελλάδα λέει ότι έχει εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ». Είσαστε πραγματικά ένα ωραίο παιδί, ευθυτενές, όμορφο, ας έχετε όμως και τα «g…» να βγείτε να πείτε όχι αυτό το οποίο λέτε «όλη η Ελλάδα λέει», αλλά το εξής πολύ απλό και εύκολο και εκτιμητέο, όχι από τα 4 εκατομμύρια φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και από τα 8 εκατομμύρια Ελλήνων φιλάθλων, αν υπάρχουν.

Για να μη παίζουμε λοιπόν κύριε Καραπαπά, η δήλωση σας θα έπρεπε να είναι: «Εγώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καραπαπάς δηλώνω ότι η Ξάνθη ανήκει στον ΠΑΟΚ» έτσι απλά σταράτα, αντρίκια και επαγγελματικά.

Το που ανήκει η Ξάνθη το γνωρίζετε και μέσω των οργάνων, αν δε το γνωρίζετε μπορείτε να το μάθετε σε δύο λεπτά χωρίς τους φαμφαρονισμούς που κάνετε. Έτσι εύκολα και απλά σε δύο λεπτά. Και έχετε όλους τους τρόπους να το κάνετε.
Μάθετε λοιπόν από αυτά τα όργανα, που ανήκει η Ξάνθη (πράγμα που ήδη το γνωρίζετε) και εν συνεχεία βγείτε με ολοσέλιδες καταχωρίσεις και ενημερώστε το φίλαθλο ελληνικό κοινό.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα λεγόμενα σας δεν μας αφορούν, αλλά εσείς ξέρετε, μπορεί και για όλους αυτούς τους λόγους που αναφέρετε, να μην κέρδισε ο Ολυμπιακός την Ξάνθη. Εσείς το ξέρετε καλύτερα».

PS1: Αναμένουμε την ξεκάθαρη συγκεκριμένη δήλωση σας που αφορά την Ξάνθη.

PS2: Είναι μεγάλη τιμή για τη χώρα μας που ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που την εκπροσωπεί στην Ευρώπη και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο και πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως χρωμάτων, πρέπει να είναι δίπλα και υποστηρικτές του σε αυτή την προσπάθεια. Αντίθετα κύριε Καραπαπά, επιτρέψτε μας να σας πούμε, ότι οι δηλώσεις που κάνατε και που αφορούν την Ξάνθη, δεν σας τιμούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.