Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τα εκτός έδρας ματς στο Champions League

Οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν συνολικά 8.800 εισιτήρια για τα τρία εκτός έδρας ματς τους στο Champions League, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν και Τότεναμ.

Οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν συνολικά 8.800 εισιτήρια για τα τρία εκτός έδρας ματς τους στο Champions League, κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν και Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στην Τότεναμ στην οποία θα διαθέσει 1,800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της.

Την ίδια στιγμή πάντως έγιναν γνωστά και τα νούμερα των εισιτηρίων για τα εκτός έδρας ματς των ερυθρόλευκων σε Βελιγράδι με Αστέρα, Μόναχο με Μπάγερν και Λονδίνο με Τότεναμ.
Ο συνολικός αριθμός τους είναι 8.800 και αναλύεται ως εξής.

Συγκεκριμένα, για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, που θα γίνει την 1η Οκτωβρίου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός θα πάρει 2000 «μαγικά χαρτάκια». Στο εκτός ματς με την Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν 3.800 εισιτήρια και στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Τότεναμ στο Λονδίνο 3.800.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Παρασκευή (13/9) θα μεταβεί στο Βελιγράδι ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Ολυμπιακού, Κώστας Βερνίκος,  με σκοπό τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Σερβίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.