Θέλει τον Λαΐφη στην ΑΕΚ ο Κετσπάγια

Ο προπονητής της Ένωσης προσπαθεί να ντύσει στα κιτρινόμαυρα το "πολυεργαλείο" της Ανόρθωσης. Διαβάστε τι συμβαίνει με Μπαλντέ και Τζούριτς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην Αθήνα από τις αρχές της εβδομάδας προκειμένου να “τρέξει” τις μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας μαζί με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής που έχει “ξετρελάνει” τον προπονητή του Δικεφάλου από την παρουσία του στην Κύπρο και πιστεύει πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να του δώσει βοήθεια σε περισσότερες από μία θέσεις, είναι ο Κώστας Λαΐφης. Ο 23χρονος άσος της Ανόρθωσης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, ως στόπερ, ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει καλύψει με επιτυχία και τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Ένα πραγματικό “πολυεργαλείο” στα χέρια κάθε προπονητή και για τον λόγο αυτό ο Κετσπάγια θέλει να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Πριν φορέσει τη φανέλα της Ανόρθωσης  πέρασε για μια τριετία από τις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν η ΑΕΚ αντιμετώπιζε σε φιλικό ματς την Ανόρθωση, ο Λαϊφης ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε και προκάλεσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Δημοσιεύματα στην Κύπρο τον έφεραν πρόσφατα και στο στόχαστρο της Αούστρια Βιέννης, χωρίς όμως η προσφορά της αυστριακής ομάδας να αφήνει ικανοποιημένους τους Κύπριους. Το συμβόλαιο του Λαϊφη με την Ανόρθωση ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αν και ήδη του έχει γίνει κρούση για επέκταση της συνεργασίας ως το 2019.

Σε ότι αφορά στις κινήσεις που γίνονται για την επίθεση, ο Ιμπραήμα Μπαλντέ και ο Μίλαν Τζούριτς παραμένουν δύο εκ των βασικών υποψηφίων. Οι τελευταίες πληροφορίες μάλιστα θέλουν να υπάρχει συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο με την πλευρά του Τζούριτς, ενώ την ίδια στιγμή ο Σενεγαλέζος Μπαλντέ, παραμένει πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα για να στελεχώσει την γραμμή κρούσης της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.