Στο εξωτερικό ο Μιλοβάνοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ βρίσκεται στη Σερβία για να "κλείσει" μετεγγραφή. Φουντώνουν οι φήμες ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο η Ένωση θα προχωρήσει στην τρίτη της κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ.

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει η Ένωση στην καλοκαιρινή μετεγγραφική σεζόν κι αυτό που επιθυμούν οι υπεύθυνοι της ομάδας είναι να μέχρι την “πρώτη” της φετινής προετοιμασίας να έχουν πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, αυτή την ώρα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στη Σερβία προκειμένου να “κλείσει” την τρίτη φετινή μετεγγραφή της ομάδας. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένη υπόθεση, η οποία είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί το αργότερο ως την Κυριακή.

Με δεοδμένο ότι για τον Δικέφαλο αποτελεί προτεραιότητα η μετεγγραφική ενίσχυση στην επίθεση, στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο κέντρο, είναι πολύ πιθανό ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης να προχωράει είτε τις περιπτώσεις των Μίλαν Τζούριτς – Ιμπραήμα Μπαλντέ για τη γραμμή κρούσης είτε αυτή του του Γκόικο Κάτσαρ για τη μεσαία γραμμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.