Αρκετά ακριβός ο Φλέτσερ

Σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα παρατηρήθηκε στην πρώτη επαφή της ΑΕΚ με τον Στίβεν Φλέτσερ, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει τελειώσει για τους «κιτρινόμαυρους».

Σημαντική διαφορά στον οικονομικό τομέα παρατηρήθηκε στην πρώτη επαφή της ΑΕΚ με τον Στίβεν Φλέτσερ, όμως η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει τελειώσει για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Σκωτσέζος επιθετικός φέρεται να αξιώνει περισσότερα χρήματα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενδιαφέρον για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή φέρονται να έχουν εκδηλώσει ομάδες από το σκωτσέζικο και το αγγλικό πρωτάθλημα, κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια της ΑΕΚ, να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται επίσης και το όνομα του Αλβάρο Βάσκεθ, για τον οποίο οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν να ξεκαθαρίσει το αν θα μείνει τελικά ελεύθερος από τη Χετάφε, μετά τον υποβιβασμό της. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Ιμπραΐμα Μπαλντέ παραμένει σε πρώτο πλάνο, με τους διοικούντες της ΑΕΚ να είναι διατεθειμένοι να κλείσουν άμεσα το θέμα του επιθετικού.

Στη συνέχεια, η προσοχή θα στραφεί στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί άμεσα. Επίσης, εξελίξεις αναμένονται και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Μανωλά, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν επαφές με τον Λεβαδειακό, για την απόκτηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Τέλος, η ΑΕΚ εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις παικτών και για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τις περιπτώσεις των Κάτσαρ και Λαΐφη να παραμένουν στο προσκήνιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.