Στο προσκήνιο ο Τσαβαρία για την ΑΕΚ

Ο πρώην αρχηγός της Λανς βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ένωση και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά για τη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός δεξιού εξτρέμ και μάλιστα η ενίσχυση στη συγεκριμένη θέση αποτελεί μια από τις βασικές της προτεραιότητες. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό, πρώην αρχηγό της Λανς, Πάμπλο Τσαβαρία, να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης, συζητώντας το ενδεχόμενο άμεσης μετεγγραφής του στην ελληνική ομάδα. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, στον 28χρονο ακραίο επιθετικό έχει προταθεί διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον αναμένεται η απάντησή του. Αν μάλιστα απαντήσει θετικά, δεν αποκλείεται να μεταβεί άμεσα στην Πολωνία και να προλάβει ένα μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Ο Τσαβαρία αγωνίζεται σε ευρωπαϊκές ομάδες από το 2010, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Άντερλεχτ. Μετά από κάποια περάσματα ως δανεικός από άλλες ομάδες του Βελγίου υπέγραψε στη Λανς, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και πέτυχε 21 γκολ σε 91 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.