Προτάθηκε και ο Ζοζούλια στην ΑΕΚ

Πληροφορίες θέλουν τον Ουκρανό επιθετικό, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία ο ΠΑΟΚ, να προτείνεται και στην Ένωση.

Ο Ρομάν Ζοζούλια έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντνίπρο και είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι από την κοινή τους θητεία στην συγκεκριμένη ομάδα. Οι εκπρόσωποι μάλιστα του Ουκρανού αμυντικού της ΑΕΚ φέρονται να έχουν προτείνει τον Ζοζούλια στους ανθρώπους της Ένωσης. Ο 27χρονος στράικερ πάντως βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του ΠΑΟΚ και υπήρχαν πληροφορίες που τον ήθελαν να παραμένει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δικέφαλο του βορρά. 

Ο Ζοζούλια έχει τιμωρηθεί από την ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για επεισόδιο που είχε με διαιτητή και δεν μπορεί να αγωνιστεί ως τις 15 Νοεμβρίου. Οι εκπρόσωποί του πάντως υποστηρίζουν ότι θα πάψει να ισχύει η συγκεκριμένη τιμωρία. Αν όμως αυτό δε συμβεί, τότε σε περίπτωση που μετεγγραφεί σε ελληνική ομάδα, η τιμωρία αυτή θα παραμείνει σε ισχύ. Ο Ουκρανός επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ντνίπρο από το 2011 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σκοράροντας 22 φορές σε 85 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.