Ξανά στο “τραπέζι” ο Σκόκο

Το novasports.gr σας αποκάλυψε χθες την παρουσία του Αργεντινού ατζέντη του Νάτσο Σκόκο στην Αθήνα και σήμερα σας αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης. Έρχεται στην Πολωνία ο Κάτσαρ - ανοιχτό του Τσαβαρία.

Είναι γεγονός ότι το όνομα “Νάτσο Σκόκο” προκαλεί ντελίριο ενθουσισμού στο μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο η εξαιρετική του παρουσία και ο ηγετικός χαρακτήρας που έβγαζε εντός αγωνιστικό χώρου με τη φανέλα της ομάδας. Η αρνητική απάντηση που φέρεται να έδωσε πριν λίγα χρόνια στον Ολυμπιακό, έκανε τον Αργεντινό άσο ακόμα πιο αγαπητό στον κόσμο της Ένωσης. Γι’ αυτό και είναι δεδομένο ότι μια ενδεχόμενη απόφαση της ΑΕΚ να ντύσει ξανά τον Σκόκο στα κιτρινόμαυρα θα γίνει δεκτή με τεράστιο ενθουσιασμό από τον κόσμο.

Αυτό ήταν το πρώτο που σκέφτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να θέσουν ξανά στο …τραπέζι των συζητήσεων το όνομα του Αργεντινού. Δεν ήταν όμως μόνο αυτός ο λόγος. Στο πρόσωπο του Νάτσο Σκόκο “βλέπουν” τον επιθετικό που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος. Από τη στιγμή μάλιστα που οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται αποφασισμένοι να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης με έναν περιφερειακό φορ, ο “υδραυλικός” ταιριάζει απόλυτα στα νέα δεδομένα.

Αρκεί να θυμηθεί κανείς ότι το 2013, όταν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην πατρίδα του με τη Νιούελς Ολντ Μπόις, έπαιζε στην κορυφή της επίθεσης και όχι εκεί που τον είχαμε συνηθίσει στην Ελλάδα. Για τους λόγους αυτούς και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Σκόκο βρίσκεται και πάλι στη σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Φυσικά μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί (και) η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Το ενδεχόμενο δανεισμού του όμως από τη Νιούελς είναι ορατό και μπορεί να διευκολύνει τις διαδικασίες, αν οι δύο πλευρές βρουν σημείο επαφής.

Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες κινήσεις της ΑΕΚ οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Γκόικο Κάτσαρ να υπογράφει άμεσα και να έρχεται τις επόμενες μέρες (ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα) στην Πολωνία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Η απόφαση άλλωστε που έχει παρθεί σε περίπτωση που προχωρήσει η αποχώρηση του Άρθο είναι να μην αποκτηθεί άλλος στόπερ, μια και ο Κάτσαρ μπορεί να αγωνιστεί στα χαφ και στο κέντρο της άμυνας.

Όσο για τον Πάμπλο Τσαβαρία, οι διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ συνεχίζονται, αφού παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί αισθητά το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, δεν έχει δώσει οριστική απάντηση, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.