Ζοζούλια μια από τις δύσκολες, αλλά εφικτές λύσεις

Η προσπάθεια της ΑΕΚ για την Ουκρανό φορ, οι συζητήσεις με τον μάνατζερ του και ο λόγος που η Ένωση έφτασε μέχρι εδώ.

Ο Ρομάν Ζοζούλια έχει επανέλθει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για την Ένωση, αν και υπήρχαν άλλοι στράικερς, πιο ψηλά απ’ αυτόν στη σχετική λίστα για την ενίσχυση της επίθεσης. Από τη στιγμή όμως που, όλο το προηγούμενο διάστημα, οι συζητήσεις που έκανε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο με επιθετικούς δεν κατέληξαν στην παραμικρή συμφωνία, ήταν απολύτως λογικό να επανέλθει στην “επιφάνεια” ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ρομάν Ζοζούλια. Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλά προσόντα και εμπειρία για να αναλάβει θέση στη γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, αλλά συγχρόνως και με ένα πολύ υψηλό κασέ. 

Το πόσο εύκολο είναι να προχωρήσει η υπόθεση Ζοζούλια θα φανεί τις επόμενες μέρες. Η παρουσία πάντως του μάνατζέρ του στο Κίελτσε (ο συγκεκριμένος ατζέντης έχει πελάτη του και τον Τσιγκρίνσκι), αλλά και η συνάντησή του με τον Μιλοβάνοβιτς είναι απολύτως λογικό να φούντωσε τις φήμες για συζητήσεις με την πλευρά της ΑΕΚ σχετικά με τον Ρομάν Ζοζούλια. 

Φυσικά οι “κιτρινόμαυροι” εκτός απ’ τον Ουκρανό φορ εξετάζουν κι άλλες επιλογές για την επίθεση, αλλά όσο περνάει ο χρόνος και οι υπέυθυνοι της ομάδας δεν καταφέρνουν να βρουν λύση, τόσο θα αυξάνεται η πίεση. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι ο προπονητής έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες όμως πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, το ρόστερ έχει ενισχυθεί σε τέσσερις άλλες θέσεις, εκτός από τη γραμμή κρούσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.