«Αντίο» με ισοπαλία (video)

Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 0-0 με την Κλαμπ Μπριζ στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους. Έφταναν άνετα μέχρι τα 2/3 του γηπέδου, αλλά προβλημάτισαν στην τελική προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι», αγωνία για τον Πουλίδο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός «κόλλησε» στο 0-0 με την Κλαμπ Μπριζ στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό επί βελγικού εδάφους. Προβλημάτισαν στην τελική προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι», αγωνία για τον Πουλίδο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

Το «τεστ» στο Ρόζελαρ ήταν το πιο δυνατό ως τώρα για τους Πειραιώτες, καθώς απέναντί τους είχαν την πρωταθλήτρια Βελγίου. Σε ένα ματς με μέτριο ρυθμό, η Μπριζ δε δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος, ωστόσο, καλείται να δουλέψει με τους παίκτες του κυρίως στον δημιουργικό τομέα και ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που πλησιάζουν.

Τα αρχικά πλάνα
Ο Σάντσεθ χρησιμοποίησε συνολικά 21 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας μόνο τον Μποτία να αγωνιστεί σε ολόκληρο το ματς. Στο αρχικό σχήμα, παρτενέρ του Ισπανού στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Σιόβας, με τους Φιγκέιρας (δεξιά), Ντε Λα Μπέγια μπακ και τον Καπίνο στο τέρμα. Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης, Φορτούνης συνέθεσαν την τριάδα του κέντρου και οι Πάρντο, Πουλίδο, Ιντέγιε αυτή της επίθεσης.

Ελάχιστες φάσεις
Μπορεί το φιλικό στο Ρόζελαρ να προσφέρεται στον Βίκτορ ώστε να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα, όμως για όσους το παρακολούθησαν, τουλάχιστον από πλευράς θεάματος, θα ξεχαστεί γρήγορα. Δύο ήταν ουσιαστικά οι καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μία για κάθε ομάδα.

Ο Ιντέγιε στο 22′ βρήκε χώρο στην περιοχή και σούταρε από διαγώνια θέση, αλλά ο Μπουτέγ δε δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει. Στο 33′ από την άλλη, στην αντίπαλη εστία, ο Ισκιέρδο με δυνατό μακρινό πλασέ ανάγκασε τον Καπίνο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Αλλαγές, αλλά ίδιος ρυθμός
Ο Πρεντόμ έκανε συνολικά τέσσερις αλλαγές και ο Σάντσεθ αντικατέστησε τους 10 από τους 11 «ερυθρόλευκους», όμως το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Με τις δύο ομάδες δηλαδή, να προσπαθούν, αλλά να μην μπορούν να γίνουν απειλητικές στις δύο εστίες.

Στην καλύτερη φάση του δεύτερου μισού, μετά από λάθος του Ντουρμάζ στο 72′, ο Μπολινγκολί βγήκε τετ α τετ με τον Λεάλι, ο οποίος, ωστόσο, τον σταμάτησε, κάνοντας γενικότερα θετική εμφάνιση στην πρώτη του ανεπίσημη παρουσία με τους πρωταθλητές.

Στο 75′ ο Σεμπά μπήκε στη θέση του Πουλίδο, ο οποίος είχε χτυπήσει σε σύγκρουσή του με αντίπαλο λίγο νωρίτερα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Μεξικάνος.

Κλαμπ Μπριζ (Μισέλ Πρεντόμ): Μπουτέγ, Κουλς, Σίμονς, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Στορμ (77’Μπέρκο), Κλάουντεμιρ, Φόρμερ, Ισκιέρδο (62′ Μπολινγκολί), Ρεφαέλοφ (46′ Ντιαμπί), Βόσεν (67′ Γουέσλεϊ)

Ολυμπιακός (Βίκτορ Σάντσεθ): Καπίνο (59′ Λεάλι), Φιγκέιρας (65′ Βούρος), Μποτία, Σιόβας (46′ Ντα Κόστα), Ντε Λα Μπέγια (62′ Μασουακού), Μιλιβόγεβιτς (65′ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (62′ Ντουρμάζ), Φορτούνης (59′ Μανθάτης), Πάρντο (46′ Μανιάτης), Πουλίδο (75′ Σεμπά), Ιντέγιε (60′ Ντομίνγκες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.