Στη Βέροια και επίσημα ο Παπαδόπουλος

Την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση της Βέροιας, με τον Έλληνα παίκτη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε η διοίκηση της Βέροιας, με τον Έλληνα παίκτη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 27χρονος μέσος έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη, για το υπόλοιπο της εφετινή προετοιμασίας.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπόγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Βασίλισσα του Βορρά». Ο 27χρονος διεθνής μέσος (έχει μια συμμετοχή στην εθνική Ανδρών, ενώ έχει σημαντική παρουσία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U21), γεννήθηκε στις 09/03/1989 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τον Ηρακλή.

Οι πολύ καλές επιδόσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης (25 συμμετοχές και 1 γκολ) άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε τρία χρόνια (2008-2011), έχοντας 37 συμμετοχές και 1 γκολ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ντινάμο Δρέσδης, ενώ το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη (16 συμμετοχές). Ακολούθησε η πολωνική Κρακοβία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (Χάποελ Μπνέι, ΣαχνίνΧάποελ Ακρέ καιΧάποελ Κφαρ Σαμπά)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.