“Λευκή” ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Ισόπαλοι χωρίς σκορ ήρθαν Πανιώνιος και Αχαρναϊκός σε φιλικό αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ ήρθαν Πανιώνιος και Αχαρναϊκός σε φιλικό αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ο Νταβίντ Ενγκόγκ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την “κυανέρυθρη” φανέλα, αλλά τόσο αυτός, όσο και οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα.

Το αγωνιστικό κομμάτι περνά, ωστόσο, σε δεύτερη μοίρα, καθώς το φιλικό έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Οικονόμου, Πατσατζόγλου, Κόρμπος, Κρητικός, Αργυρόπουλος, Καθάριος, Φούντας, Ολαϊτάν. Αγωνίστηκαν και οι: Γκιοατά, Πινιώτης, Μπιμάι, Οικονομίδης, Αντωνακόπουλος Σταυρόπουλος, Ενγκόγκ, Θεοδωρόπουλος

Αχαρναϊκός (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Τσεμπερίδης, Μάρης, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Τζιώρας, Ματσούκας. Αγωνίστηκαν και οι: Ψύχος, Τσαλικίδης, Παπανικόλας, Καραντασιάδης, Ψιάμος, Ουερέ, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Πλαβούκος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.