“Ευχόμουν να πάρει ο Πανιώνιος το πρωτάθλημα”!

Ο γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από το πέρασμα του σε Αιγάλεω και Πανιώνιο, Μπενάρντ Κουμορτζί αγωνίζεται από εφέτος στην Κορτράικ, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και μίλησε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τους Πράσινους.

Ο γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από το πέρασμα του σε Αιγάλεω και Πανιώνιο, Μπενάρντ Κουμορτζί αγωνίζεται από εφέτος στην Κορτράικ, αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και μίλησε μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τους Πράσινους στους εκπρόσωπους των Ελληνικών ΜΜΕ. 

Ο Γκανέζος χαφ αναφέρθηκε με καλά λόγια για το Τριφύλλι, νοστάλγησε το διάστημα που ζούσε στην Ελλάδα, αποκάλυψε την ευχή που έκανε για τον Πανιώνιο και έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους των “κυανέρυθρων” .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπενάρντ Κουμορτζί: 

Για το αν του λείπει η Ελλάδα: 

“Πέρασα κάποια καλά χρόνια στην Ελλάδα και ορισμένες στιγμές μου λείπει… Μου λείπει λίγο η Αθήνα για να πω την αλήθεια”. 

Για την παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο: 

” Πέρυσι είδα ότι ο Πανιώνιος ήταν πραγματικά καλός και ευχόμουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που πηγαίνουν καλά, γιατί ο Πανιώνιος πάντα θα είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Θέλω να πω στους οπαδούς του Πανιώνιου, να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, όπως κάνουν πάντα”. 

Για το φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό: 

” Μπορούσες να δεις ότι και οι δύο ομάδες δεν ήταν έτοιμες, γιατί ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τόσο υψηλός. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες χρειάζονται πολλή δουλειά”. 

Για τη γνώμη που σχημάτισε για τον Παναθηναϊκό: 

” Είδα ότι διαθέτουν μια καλή ομάδα. Αν και φάνηκε ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, μπορούσαν να κρατήσουν πολύ καλά τη μπάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.