Δεύτερο τεστ για τους «ασπρόμαυρους»

Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (20:00).

Την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όσοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, στη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (20:00). Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν μια καλύτερη εμφάνιση, συγκριτικά με το ματς κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο πρώτο φιλικό ματς του διημέρου από τους παίκτες του και ελπίζει σε καλύτερη εικόνα στο ματς με τους νεοφώτιστους. 

Εκτός «μάχης» για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί οι τραυματίες, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Λέοβατς. Στην αποστολή του «Δικέφαλου» του Βορρά έχουν συμπεριληφθεί οι Σιαμπάνης, Μελίσσας, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Κάτσε, Λημνιός, Πέλκας, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Δημητριάδης, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Τζοβάρας, Τσαούσης και Γκαργκαλατζίδης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.